Verv deg

Her kan du finne noen nyttige lenker som tar deg videre til ulike verv som det kan være mulig å søke seg inn på. Er du av typen som vil arrangere aktiviteter for studenter, eller være del av et nyskapende prosjekt, søk da vel!

Oversikt fra NTNU: https://www.ntnu.no/studentfrivillighet

De fleste organisasjonene under har en kombinasjon av muligheten til å være medlem, og være enda mer aktiv i form av å ta på seg frivillige verv. Hvis du ser etter verv er det som regel opptak. Dato for opptak varierer det fra organisasjon til organisasjon, men de fleste har opptak på starten av høstsemesteret (august-september) og/eller vårsemesteret (januar-februar).

De aller største organisasjonene

Her finnes det veldig mange forskjellige verv og undergrupper, og disse finner du masse informasjon om på deres egne nettsider.

Samfundet (Studentersamfundet i Trondhjem)

NTNUI (Norges største idrettsforening)

UKA (Norges største kulturfestival)

ISFiT (Verdens største internasjonale studenfestival)

Linjeforeninger

Linjeforeningene er studentdrevne organisasjoner av og for studenter som går på en eller flere studieretninger. Disse pleier å arrangere arrangementer for sine studenter, som for eksempel fadderperioden.

Hvilken forening som er aktuell for deg avhenger av hvilke studie du går, men pleier å være lett å finne hvis du søker på studiet ditt og linjeforening. Eventuelt møter de deg antakelig ganske fort etter immatrikuleringen ved studiestart.

Andre organisasjoner

Propulse: "We are a student rocketry team at NTNU that gives students hands-on experience with engineering projects."

Revolve: "We are a multidisciplinary team of 60 students from 20 different majors. From our workshop near NTNU's largest campus, we work to create a world-class racecar and gain unique experience."

Spark: "Spark* NTNU er en gratis veiledningstjeneste for studenter med en forretningsidé, eller som ønsker å være med i en oppstartsbedrift."

Orbit: "We are designing and building small satellites that will be launched into space. We want to create the next generation of space engineers by working on complex space projects."

Start: "Start NTNU er en non-profitt studentorganisasjon som jobber for at innovasjonsmiljøet på NTNU skal vokse og bli enda bedre!"

Enter: "Synes du det er gøy å lære bort og er på utkikk etter en meningsfull deltidsjobb?"